woningaanpassing senioren/cliënten

Alex Zonneveld is een aannemer gespecialiseerd in sleutel klaar projecten in de zorg en voor senioren die hun woning willen aanpassen. In ons werk staat maatwerk en zorg altijd voorop. Wij zorgen constructief en financieel voor de beste oplossing. En we denken mee van opruimen, schoonmaken, verhuizen tot en met de oplevering.

HIPPE-BADKAMER

Het aanpassen van een woning vraagt om inzicht, ervaring en betrokkenheid. Met onze ervaring kunnen we u adviseren en eenvoudige tips geven om de woning zo effectief mogelijk aan te passen. Samen met een u en uw naasten en/of een PB-er maken we een inventarisatie van de woning aan de hand van een checklist. Hiermee maken we een plan van aanpak en gespecificeerde offerte.
Met de checklist kunnen we in heel korte tijd een inventarisatie maken van de werkzaamheden. En bovendien nemen we in de checklist duurzame suggesties mee waardoor u de woning in een keer kunt aanpassen. Hierdoor hoeft u niet achteraf nog aanpassingen te doen of verbeteringen aan te brengen.
Bij deze offerte maken we een plan om de aanpassingen met zo min mogelijk overlast voor u uit te voeren. Zo kunnen wij uw huis aanpassen op een voor geschikt tijdstip. Als u maar zo min mogelijk overlast heeft. Tijden het hele traject houden we overigens ook rekening met directe omgeving. Wij zorgen voor zo min mogelijk overlast en werken schoon en netjes.

Wij nemen zoveel mogelijk in overleg uithanden. Dat wil zeggen in korte lijnen eventueel uithuizen tot en met het sleutel klaar opleveren inclusief schoonmaak en eventueel gordijnen en verhuizing etc.. Ook kunnen we natuurlijk alle soorten verbouwingen verzorgen, eventueel inclusief verhuizing opslag van meubilair. In het plan nemen wij ook onderdelen op die u op lange termijn van comfort voorzien. Denk aan communicatiemiddelen als Wi-Fi, maar ook alarmsystemen, verlichting ed. maar ook aanpassen van deurposten, drempels etc. Door alle werkzaamheden te combineren, werken wij LEAN en bereiken we kwaliteit en resultaat tegen zo efficiënt mogelijke investering.